Blog

Open einde speelgoed Video

Speelkruk Mathilde verandert van vorm naar gelang de fantasie van het kind. Het open einde speelgoed kan iedere keer een andere functie of betekenis krijgen. Het speelgoed blijft leuk in de verschillende levensfases van het kind. En is niet specifiek voor een bepaalde leeftijd.

Lees meer »

Open einde speelgoed

Van de eerste aanzet tot fantasiespel rond het eerste levensjaar, tot de verzonnen werkelijkheid rond de 18 maanden. De paraplu verandert in een geweer en mama is de boef.

Lees meer »

Speelkruk Mathilde

In elk huishouden is wel een stuk papier of karton te vinden. Met Speelkruk Mathilde is dit het startpunt voor fantasievol spel. Maak je eigen schuifdelen en verander de kruk in een kasteel, dierentuin of brug. Recycle een oude doos, gebruik plaatjes uit een tijdschrift of kijk bij Ready Set Go voor meer inspiratie. Op de pagina print kun je schuifdelen printen!

Lees meer »

Speelkruk Sebastiaan

Sebastiaan kijkt met grote ogen toe op het moment dat de kruk een speelgoed kasteel wordt. Zijn nieuwsgierigheid en fantasie maken van Speelkruk Sebastiaan een kasteel of een spoorbrug. Door de schuifdelen er in- en uit te halen ontstaan er telkens nieuwe vormen die uitdagen tot spelen. Houten Speelkruk Sebastiaan is bedoeld als ingrediënt voor fantasievol spel.

Lees meer »

Speelkruk Jet

Speelkruk Jet is veelzijdig en heeft karakter. Jet staat voor mobiele speelpret. Ga achter de houten speelgoed kruk zitten en je hebt een eigen winkel. Leg er een spoorbaan onderdoor en je bent ineens de stationschef. De speelkruk heeft ook een hele handige kant; even je handen wassen of als opstapje bij de wc of in de badkamer. Klik hier voor Speelkruk Jet.

Lees meer »

Mooi houten speelgoed, gemaakt om lang mee te gaan. Het houten speelgoed is bedoeld als ingrediënt voor fantasievol spel. Open-einde speelgoed. Het speelgoed wordt gemaakt binnen een sociale werkomgeving in Nederland.