GOUDvanHOUT - Het Verhaal

Mijn ontwerpen laten zich het best omschrijven als Nostalgie van Nu. Nostalgie verwijst naar het nostalgische gevoel bij het houten speelgoed van vroeger. ´Van nu´ staat voor de ontwerpen die met beide benen in het heden staan.
De naam GOUDvanHOUT verwijst naar de kwaliteit van de producten. De massief houten producten worden gemaakt om mee te spelen en door te geven aan de volgende generatie.
Mijn ervaringen in de zorg in binnen-en buitenland en mijn opleiding tot beeldend therapeut hebben een belangrijk aandeel in mijn kijk op de wereld en op de producten die ik ontwerp. Duurzaamheid en het verhaal achter het product zijn belangrijk.
De producten worden gemaakt op diverse sociale werkplekken in Nederland.

Sociaal, duurzaam, lokaal

Plezier & Ontwikkeling
Het speelgoed is bedoeld als ingrediënt voor spel. Het spel en de vorm kunnen iedere keer verschillen. Speelkruk Sebastiaan kan de ene dag een spoorbrug zijn en de andere dag een kasteel of een poppenhuis.
Een kind dat tot fantasievol spel komt is een groot cadeau. Het kind creëert een wereld waarin zijn eigen aanleg en interesses naar voren komen. Het laat zien welke thema’s belangrijk voor hem zijn. Het spel is een manier om dingen te verwerken.
Ontwikkeling op sociaal en cognitief gebied is een gevolg van spel. Net als de ontwikkeling van de motoriek.

Vaak brengt het een glimlach op het gezicht.

 

Stefan Dikker

Speelkruk Jet

€ 89,95

Speelkruk Jet

€ 89,95

« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.